İspanyolca Youtube Kanalları

 VAKİT GEÇİRMELİK 12 İSPANYOLCA YOUTUBE KANALI 

Youtube'da ne kadar zaman harcadığını hiç düşündün mü? Seni bilmem ama ben günümün büyük bir kısmını youtube'da harcadığımı söyleyebilirim. Sen de benim gibi youtube'u etkin bir şekilde kullanıyorsan, İspanyolca öğrenimini youtube'da da sürdürebilmen için listelediğim 12 youtube kanalını bu yazıda seninle paylaşıyorum.

Hiçbirisi dil bilgisi vs öğretmiyor. Hepsi tamamen vakit geçirebileceğin, dili İspanyolca olan kanallar. İyi seyirler dileyerek listeye geçiyorum.

Kanallar hakkında bilgi almak istersen maddeleme işaretlerine tıkla.



CuriosaMenteBilimin ve kültürün eğlenceli bir şekilde işlendiği youtube kanalı. Beğenebileceğin bir kanal olduğunu düşünüyorum.
HabiaspensadoMerak uyandırmak ve başta hiç kimsenin cevaplamadığı sorular olmak üzere çılgınca soruları cevaplayan bir kanal.
Xpress TVİçerisinde hayattan ipuçlar, soru & cevap gibi içerikler barındıran ve içeriklerini genellikle liste şeklinde hazırlayan bir kanal.
La Huertina De ToniBitkilerden hoşlanıyorsan bu kanal tam sana göre. Nasıl yapılır videoları barındıran bir kanal.
academiaplay1-6 dakika arası kısa eğitici videoların bulunduğu güzel bir kanal. Kesinlikle bakmanızı tavsiye ederim.
SupercuriosoMeraklı insanlar için içerisinde doğa, bilim, tarih, gizem barındıran içerikler sunan bir kanal.
Frases de la VidaHayattan sözler paylaşan bir kanal. Resimli sözlerle haşır neşir olmayı sevenler için güzel bir alternatif olabilir.
Dibujar BienDigital ortamda çizimlerin nasıl yapıldığını öğreten bir kanal. Resimle ilgilenen arkadaşlar için bu kanalı da ekleyeyim dedim.
HolaSoyGermanİzlemesi eğlenceli olsa da çok hızlı konuşuyor. Canı sıkılanlar için ideal bir kanal.
enchufe tvSkeç ve parodi içeren komedi kanalı.
Vice en EspañolGezegenin her köşesinden büyüleyici, acımasız, görülmemiş ve bazen de hüzünlü hikayelerle karşına çıkan kanal.
TED en EspañolEn güzeli en sona kaldı.. TED'i bildiğini düşünüyorum ama bilmiyor olabileceğin ihtimaline karşı yine de kısaca açıklayayım. Farklı alanlardaki ileri derecede bilgi sahibi kişilerin konferanslarını içerisinde barındıran müthiş bir kanal.
 
- Hablemos Espanol Online -

Anahtar Kelimeler: en çok izlenen ispanyolca youtube kanalları, ispanyolca youtube kanalı, learn spanish with videos, youtube spanish videos

2 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski